Iedereen herinnert zich Larry Laffer wel, de stuntelige playboy die met zijn droge humor de harten van alle vrouwen veroverde... althans dat zou hij willen. Vaak kwam hij terecht in hilarische situaties waar de enigste oplossing nog hilarischer was. Tja, Larry heeft zijn gouden dagen gehad en nu is het tijd aan zijn neefje.

ZIjn neefje heet: Larry Lovage (Om toch een beetje de reeks verder te kunnen zetten natuurlijk). Larry is aan het studeren en wil graag een meisje versieren om populair uit de hoek te komen, als hij merkt dat de show Swingles naar zijn campus komt, zet hij alles op alles om in de show te geraken.Sierra has released the E3 2004 Leisure Suit Larry Magna Cum Laude official trailer, offering over a minute of in-game footage from this upcoming 3d comedy adventure game in the works at High Voltage Entertainment.

Of het Larry zal lukken in de show te geraken zal je ontdekken later dit jaar. Al moet erbij gezegd worden dat de gameplay enigszins verandert is. Het spel is meer een verzameling van mini-games geworden dan een adventure, als dat maar goed afloopt.

Het filmpje is bijna 10MB groot en hier te downloaden.

Met dank aan Sasuke voor het melden van dit nieuws.