Lego-set gebaseerd op Sonic the Hedgehog officieel onthuld

Lego-set gebaseerd op Sonic the Hedgehog officieel onthuld

De Lego-set gebaseerd op Sonic the Hedgehog is officieel onthuld.

De Green Hill Zone Act 1-set is gebaseerd op het gelijknamige level uit de klassieke game en is bedacht door de Britse van Viv Grannell. Het idee is vervolgens verder uitgewerkt door Lego-designer Sam Johnson, nadat het idee van Viv bij meer dan 10.000 mensen positief werd ontvangen.

De set bestaat uit 1125 Lego-stukjes en heeft ook vier personages en vijanden in de vorm van Sonic, Crabmeat, Moto Bug en Dr. Eggman. Ook komen er doosjes met gouden ringen bij.

De set komt op 1 januari 2022 beschikbaar en gaat 69,99 euro kosten. Vorige week lekte de set al online.

Sonic the Hedgehog
Sonic the Hedgehog

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Word ondertussen wel een beetje heel erg moe van hoe lego een hoop franchises tegenwoordig uitbuit. Elk beetje populaire franchise krijgt inmiddels wel een legoset..

0
test

@SuperDre het kan zijn dat de makers zelf naar lego zijn gestapt. Er komt waarschijnlijk 1 set uit of heel misschien 2 en dan stopt het weer, net als met die Mario set.

0
test

@SuperDre Ik vind het wel tof. Ik hou van lego en hoe meer sets er zijn met relevantie tot de dingen die ik tof vind hoe mooier. Ik heb net mijn garage laten ombouwen naar een mancave en wil een hele muur ombouwen naar pronkstukken van lego, zoals auto's, gebouwen en gaming artikelen. Wel ben ik het met je eens dat sommige sets underwhelming zijn, maar toch zijn er ook echt super gave sets (b.v. de NES set)

0
test

Als Lego-fan vind ik de sets die gewijd worden aan games nogal... net-niet, om het zo maar even te zeggen. Ze spreken me echt totaal niet aan, niet als hommage aan de game en niet als collector's item.

0

Aanbevolen voor jou