Lego Movie-game nu beschikbaar op iOS | Gamer.nl

Lego Movie-game nu beschikbaar op iOS | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De game volgt Emmet, die ook de hoofdrol speelde in de Lego-film. Emmet wordt door een fout aangezien als de aangewezen persoon om de wereld te redden. Spelers besturen Emmet tijdens zijn mi ie om de wereld van een tiran te verlo en. Daarnaast zijn er zo'n negentig andere bestuurbare personages zoals Superman, Gandalf en andere bekende figuren.

Spelers kunnen net als in eerdere Lego-games bouwstenen verzamelen en zelf bouwsels te maken. De game bevat 45 levels en is zowel met het touchscreen als met een controller te besturen. Het spel kost 4,99 euro in de App Store maar bevat ook in-app aankopen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou