Lego Marvel's Avengers en Lego Jurassic World aangekondigd | Gamer.nl

Lego Marvel's Avengers en Lego Jurassic World aangekondigd | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

Lego Jura ic World combineert alle vier de Jura ic-films en komt in juni beschikbaar op Windows pc, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Nintendo Wii U en Nintendo 3DS. Lego Marvel's Avengers combineert de films The Avengers en Avengers: Age of Ultron. Deze game komt naar dezelfde platformen als bovengenoemd.

Daarnaast zijn er nog drie games, waarvan er een al uit is. Lego Ninjago: Shadow of Ronin komt op 27 maart uit op 3DS en PS Vita. De game vertelt het verhaal van het televisieprogramma Lego Ninjago: Masters of Spinjitzu. The Lego Movie Video Game is nu beschikbaar in de App Store voor iPhone, iPad en iPod Touch. De speler krijgt controle over Emmet en krijgt de taak de wereld te redden. In deze game komen meer dan 90 personages voorbij uit de film zelf, zoals Batman, Green Ninja en Superman. Lego Batman 3: Beyond Gotham komt later dit jaar beschikbaar op dezelfde platformen via de App Store.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou