Leerzame website van Pitfall: The Lost Expedition | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Activision heeft de officiële website van haar nieuwe platformgame Pitfall: The Lost Expedition geopend. De website bevat niet alleen veel informatie over het spel, een tweetal nieuwe filmpjes en een handje vol screenshots, ook is er een speciaal en erg leerzaam gedeelte aanwezig. Pitfall: The Lost Expedition richt zich namelijk op de jongere gamer en die moeten nog heel wat leren over het de verschillende landen op de wereld en de diersoorten die er leven.

Ook Gamer.nl wil graag een leerzame site zijn voor haar bezoekers, dus daarom ook hier een leerzaam stukje geschiedenis:

Pitfall: The Lost Expedition wordt ontwikkeld door Edge of Reality en brengt de platformheld Pitfall Harry terug tot leven. Pitfall Harry maakte zijn debuut in het spel Pitfall in 1982 en keerde twee jaar later terug in Pitfall II: Lost Caverns. Vervolgens verscheen hij in de periode van 1991 en 1996 op verschillende platformen in Pitfall: The Mayan Adventure, om vervolgens enkel de PSOne te bezoeken met Pitfall 3D: Beyond the Jungle in 1998. Met Pitfall: The Lost Expedition reist hij wel af naar zowel PS2, Xbox als GameCube, en hij heeft deze reis gepland voor 20 februari. Bezoek de website hier.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou