Leeftijdsclassificering aan current-gen versie The Outer Worlds gegeven

Leeftijdsclassificering aan current-gen versie The Outer Worlds gegeven

Er is een leeftijdsclassificering gegeven aan een current-gen versie van The Outer Worlds.

Dat werd gedaan door het Taiwan Digital Game Rating Committee. Het gaat om een versie van de game genaamd 'The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition' voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Hoewel er nog niets bekend is over de nieuwe versie van de game, is het te verwachten dat deze versie wordt geoptimaliseerd voor de huidige generatie consoles en wellicht ook alle eerder verschenen content bevat. Hoe dan ook is de nieuwe versie van het spel op moment van schrijven nog niet officieel aangekondigd.

The Outer Worlds kwam oorspronkelijk uit op pc, PS4 en Xbox One. Er zijn twee uitbreidingen voor verschenen, Murder on Eridanos en Peril on Gorgon. Obsidian Entertainment werkt inmiddels al een tijdje aan een vervolg op The Outer Worlds voor Xbox Series X en S en pc. De studio is tegenwoordig onderdeelvan Microsoft en dat bedrijf geeft het vervolg dan ook uit, terwijl het origineel uitgegeven werd door Take-Two Interactive-label Private Division.

The Outer Worlds

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ah oke ik wist niet dat er een current gen versie komt. Wel fijn om er dan nogmaals doorheen te gaan. Heb me goed vermaakt met deze game.

0

Aanbevolen voor jou