Leeftijdsclassificatie van Mass Effect Legendary Edition verschenen

Leeftijdsclassificatie van Mass Effect Legendary Edition verschenen

Er is een leeftijdsclassificatie voor een game genaamd Mass Effect Legendary Edition verschenen.

De classificatie werd door Gematsu gevonden op de officiële Game Rating and Administration Committee of Korea-website. Meer details zijn er niet. De verschijning is opvallend, omdat er nog helemaal geen nieuwe versie van Mass Effect is aangekondigd.

Wel gaan er al geruime tijden geruchten over een heruitgave van de trilogie. In het voorjaar claimde journalist Jeff Grubb al dat EA aan de trilogie werkte, en dit najaar maakten retailers uit Tsjechië en Portugal ook al melding van een remaster van de trilogie. EA heeft echter nog steeds niets aangekondigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop zo dat ze nog eens met een goeie nieuwe Mass Effect komen. Zin in zo'n episch ruimte avontuur. Maar hoe Bioware er nu voor staat, ik weet het niet

0
test

@MARQ242 Mass Effect 5 zal voorlopig niet gemaakt worden, maar hopelijk krijgen wij wel een zeer complete(+dlc) en goedwerkende (high texture) remastered trilogie.

0
test

@StormFox Er wordt al gewerkt aan Mass Effect 5. Nog wel in een zeer vroeg stadium. De focus ligt nu op de nieuwe Dragon Age game. Mass Effect 5 zal dus pas na Dragon Age 4 verschijnen.

0
test

@MARQ242 Misschien dat Starfield wel tof wordt, of anders Beyond good & evil 2 wat ook (deels) een ruimteavontuur gaat worden. Moeten ze wel eens gaan uitkomen natuurlijk takes like forever..

0

@clandestine666 Beyond Good & Evil 2 heb ik totaal geen vertrouwen meer in na al dat gedoe bij Ubisoft. En de beelden die wel hebben gezien waren ook niet echt boeiend.

0

Aanbevolen voor jou