Layton Brothers: Mystery Room aangekondigd voor iOS | Gamer.nl

Layton Brothers: Mystery Room aangekondigd voor iOS | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In Layton Brothers: Mystery Room neemt de speler de rol op zich van Alphendi Layton, Profe or Laytons zoon. Het is de bedoeling dat hij of zij, als aangesteld detective voor Scotland Yard, verschillende mysterieuze misdaden oplost met zijn beginnende partner Lucy Creila. De speler krijgt tevens ook de vrijheid om te kiezen uit een lijst met gerapporteerde misdaden.

De game was oorspronkelijk in 2009 aangekondigd voor Nintendo DS onder de naam Mystery Room en gepland voor een release in 2010. Na meerdere aankondigingen werd het project stopgezet tot afgelopen weekend bekend werd gemaakt dat de game op het iOS-platform wordt uitgebracht. Wanneer Layton Brothers: Mystery Room verschijnt, is nog niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou