Layers of Fear-ontwikkelaar Bloober Team kondigt The Medium aan

Layers of Fear-ontwikkelaar Bloober Team kondigt The Medium aan

Layers of Fear-ontwikkelaar Bloober Team heeft de psychologische horrorgame The Medium onthuld tijdens de Inside Xbox-livestream.

Het spel moet rond de feestdagen van dit jaar beschikbaar komen op pc en Xbox Series X en ook op Game Pass verschijnen.

In The Medium kruipen spelers in de huid van een helderziende die zich begeeft tussen de echte en een spirituele wereld. Gamers bezoeken een verlaten resort terwijl ze visies van een moord op een kind hebben.

Opvallend detail is dat de soundtrack van The Medium mede wordt gecomponeerd door Akira Yamaoka, bekend van Silent Hill. Het spel verschijnt ergens eind dit jaar op Series X en pc.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze houden we in de gaten, ben benieuwd

0
test

Layers of Fear spellen leken mij altijd erg interessant en ze scoorden ook niet verkeerd, vanwege de ondermaatse performance op consoles heb ik ze echter nooit aangeschaft, zonde want dat doet echt af aan de ervaring, hopelijk doet The Medium het beter. Overigens, om Bloober team 'de experts in het horrorgenre' te noemen is imho overtrokken, ik zou eerder Creative Assembly (Alien Isolation), Visceral Games (ten tijde van Dead Space 1 en 2), Capcom (Resident Evil m.u.v. de actiegames), Monolith Productions (F.E.A.R. spellen) en Frictional Games (Amnesia, Penumbra) noemen.

0

Aanbevolen voor jou