Laura Dale: 'Zelda: Breath of the Wild toch tegelijk met Switch' | Gamer.nl

Laura Dale: 'Zelda: Breath of the Wild toch tegelijk met Switch' | Gamer.nl

Laura Dale meldt via Twitter dat Zelda: Breath of the Wild volgens een bron van Nintendo of America toch nog een launchgame voor de Nintendo Switch gaat worden.

Dale is een journalist die vaker informatie over de Switch en Nintendo-games heeft uitgelekt. Eerder had ze van een andere bron van Nintendo of Europe vernomen dat zowel de Switch- als Wii U-versie pas in de zomer gaan verschijnen. In een tweede tweet meldt ze achteraf dat ze het zelf ook niet zeker meer weet, en dat de berichtgeving over Breath of the Wild 'raar' is.

Ondertu en zegt Japans tijdschrift CoroCoro dat de game in de lente gaat verschijnen. De Switch verschijnt vooralsnog in maart, technisch gezien lente, dus ook volgens CoroCoro kan Breath of the Wild nog een Switch-launchgame worden.

Tenslotte deelde Nintendo zelf nog twee nieuwe stukken artwork van de game: een van een nieuwe vorm van de Guardians, een nieuw type vijand in Breath of the Wild, en een waarin Link uitkijkt over een wijde vlakte en geïnspireerd is op artwork van de originele Legend of Zelda uit 1987.

Breath of the Wild
Breath of the Wild

Op 13 januari om 5:00 uur 's ochtends Nederlandse tijd houdt Nintendo een presentatie waarin er meer informatie over de Switch bekend wordt gemaakt. Verwacht wordt ook dat Nintendo dan met een datum voor Breath of the Wild komt.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou