Larian raadt fans af om Baldur's Gate 3 te reserveren

Larian raadt fans af om Baldur's Gate 3 te reserveren

Ontwikkelaar Larian Studios raadt fans af om Baldur's Gate 3 op dit moment te reserveren.

"Pas op wanneer je Baldur's Gate 3 ergens reserveert op dit moment", aldus Micael Douse van Larian op Twitter. "We hebben geen pre-order periode en geen plannen om met retail samen te werken, en geen derde partijen die het spel distribueren. We hebben nog geen prijs of releasedatum aangekondigd. We kunnen je niet garanderen dat je iets van ze ontvangt."

Douse laat daarna weten dat Larian Studios niet kan verzekeren hoeveel exemplaren winkels van het spel ontvangen. Daarbij zullen er voor release van de game geen codes van het spel bestaan.

Eerder gaf Larian al aan dat Baldur's Gate 3 in augustus dit jaar zou verschijnen, maar er is nog altijd geen precieze releasedatum bekend. Fans zijn daardoor bang dat het spel wordt uitgesteld. Douse laat op Twitter echter weten dat er "binnenkort groot nieuws" volgt.

Baldur's Gate 3 staat gepland voor pc en Google Stadia.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Tja, digital release, waarom zou je preorder doen, het is niet alsof het aantal exemplaren op raakt zoals bij fysieke verkoop.

0
test

@SuperDre Dat zou je denken, maar ik heb het meegemaakt dat bij de release van star wars: empire at war op steam, er geen codes genoeg waren en dus velen een aantal dagen moesten wachten voor ze konden spelen.

0
test

'' That's not fair for desesperate players'' Wow. Ik blijf me verbazen over hoe debiel sommige mensen op het internet zijn. Stel je niet zo aan.

0
test

@WvA lol, hij zegt ook Desesperate, ipv Desperate :P Dat zegt al iets over het niveau. Tenzij Desesperate een woord is wat ik niet ken.

0

@darkmanwls Een typfout of een irritante autocorrectie fout of buitenlands zijn zegt iets over iemands niveau?

0

Aanbevolen voor jou