Lara Croft and the Temple of Osiris komt in december | Gamer.nl

Lara Croft and the Temple of Osiris komt in december | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Het gaat om de pc-, PlayStation 4- en Xbox One-versies van de game. Temple of Osiris is het vervolg op de isometrische puzzelgame Lara Croft and the Guardian of Light, dat in 2010 verscheen.

In de game reist Lara Croft af naar Egypte, waar ze samenwerkt met haar rivaal Carter Bell en de gevangen goden Horus en Isis, om de slechte god Set te verslaan. De game heeft een co-op campagne voor vier spelers. Square Enix geeft in 2015 ook Rise of the Tomb Raider uit, een vervolg op de in 2013 verschenen reboot.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou