'Lancering PSP Minis stroef door piraterij en marketing' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Alex Aktion van ontwikkelaar Beatshapers, de studio achter de titels BreakQuest en MolodyBloxx, ligt toe: "Het probleem is dat de PSP-gebruikers niet veel willen betalen. Hoewel het een stuk beter is dan drie jaar geleden, is het nog steeds niet genoeg. Er zijn verschillende redenen waardoor mensen niet willen betalen, waaronder piraterij en het niet hebben van een creditcard".

Een andere ontwikkelaar, die anoniem wilde blijven, vertelt dat Sonybijna niks doet om de Minis te promoten. "De meeste mensen die ik ken,en die werken in de gamesindustrie, hebben nog nooit gehoord van Minis.Ik kan me voorstellen hoe dat is met mensen die niet in de industriewerken".

Online

Volgens Shainiel Deo, baas van ontwikkelstudio Halfbrick, moeten deMinis het meer online gaan zoeken om succesvol te worden. "Het toestaan van betere onlinetoegang van Minis, zoals scoreborden en multiplayer, zou de serviceverbeteren", zei hij. "De mogelijkheid om opgeslagen data naadloos tedelen tu en de PSP en de PlayStation 3 zou de klant-ervaring ookverbeteren".


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou