Spoiler: 'Personages uitgelekt voor Smash Bros. Ultimate' | Gamer.nl

Spoiler: 'Personages uitgelekt voor Smash Bros. Ultimate' | Gamer.nl

Via Snapchat is vermoedelijk het definitieve roster van Super Smash Bros. Ultimate uitgelekt. Onder de zeven nieuwe personages zijn er een paar inbegrepen die door velen werd gevraagd voor de game. Let op; de volgende informatie bevat spoilers.

In een Snapchat-bericht is de definitieve banner met alle Ultimate-personages te zien. In de afbeelding is te zien dat Shadow, Banjo-Kazooie, Isaac (Golden Sun), Ken, Mach Rider (Mach Rider voor NES), Geno (Super Mario RPG) en de Chorus Kids (Rythm Heaven) aan de game worden toegevoegd.

Hoewel de afbeelding afkomstig is van een onbekend persoon, werkt de maker van de afbeelding volgens Nintendo Everything bij een Franse printerette, die samenwerkt met onder andere Bandai Namco. Gezien de gedetailleerde afbeelding en het feit dat Bandai Namco Super Smash Bros. Ultimate ontwikkelt, wordt aangenomen dat het definitieve roster daadwerkelijk is gelekt.

super smash bros
super smash bros

Eerder meldde een anonieme bron op 4Chan exact dezelfde personages, mogelijk dezelfde persoon als die van de Snapchat-afbeelding. Kijk hier voor meer informatie over de lekker.

Super Smash Bros. Ultimate verschijnt op 7 december voor de Nintendo Switch.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou