Kuju komt met Pilot Down: Behind Enemy Lines | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Het Engelse Kuju, dat onder andere aan Advance Wars: Under Fire voor de GameCube werkt, kondigt Pilot Down: Behind Enemy Lines aan, een nieuwe stealthgame aan met de Tweede Wereldoorlog als setting. Het spel zal een aantal mensen mi chien bekend in de oren klinken, want het was al een behoorlijke tijd in ontwikkeling bij Wide Games (Prisoner of War) en zou in 2003 onder de vlag van Wanadoo worden uitgegeven.

Toen Wide Games enige tijd later tenonder ging, verwachtten wij eigenlijk dat dat ook voor deze titel zou gelden. Op de een of andere manier zijn de rechten echter bij Kuju beland. Deze ontwikkelaar hoopt het spel nu in mei 2005 klaar te hebben en uitgever Oxygen zal ervoor zorgen dat het in de winkels komt te liggen.

Pilot Down: Behind Enemy Lines maakt gebruik van stealthmechaniek vergelijkbaar met Splinter Cell en combineert dit met een beperkt aantal RPG elementen om het spel van enige diepgang te voorzien. Opvallend is dat men ondanks de serieuze Tweede Wereldoorlog setting gekozen heeft voor een ietwat cartoony aanpak. Het spel is nochtans niet cel-shaded, maar wel erg kleurrijk. Screenshots (van na 2003) zijn er nog niet, maar wel wat artwork en een trailer met ingame beelden. Dat alles is hier te bezichtigen. Pilot Down verschijnt op PC, PS2 en Xbox.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou