Waar worstelgames in de Verenigde Staten negen van de tien keer op de hoogste rangen in de verkooplijsten terecht komen, wil het in Europa met de games niet echt vlotten. De sport op zich is ook niet zo populair als in Amerika en enkel over-the-top versies van de sport weten onze aandacht te trekken. Toch zijn er wel degelijk worstelgames die gameplaytechnisch gezien het spelen waard zijn, waaronder de WWE games van ontwikkelaar Yuke.

WWE Day of Reckoning is de nieuwste titel in de serie en is het vervolg op het allerminst slechte WWE SmackDown! Here Comes the Pain, dat in 2003 voor de PS2 verscheen. Hoewel de titel van de game nog even leeghoofdig klinkt als diens voorganger, moet het spel zeker een verbetering zijn en zal één van de voornaamste veranderingen zijn dat spelers de pijn van de virtuele karakters nog meer zullen voelen. Daarnaast zal de game dit maal niet op de PS2, maar enkel op de Gamecube uitgebracht worden door THQ.

Pijnlijk zien de posities waarin de worstelaars terecht komen er dan ook zeker uit, je moet namelijk flink wat kraakbeen in je lichaam hebben wil je in dit soort situaties niet één of meer botten breken: