Kratos-acteur deelt zijn blijdschap om nieuwe God of War

Kratos-acteur deelt zijn blijdschap om nieuwe God of War

Christopher Judge, de acteur die God of War-hoofpersonage Kratos vertolkt, deelt zijn blijdschap om het pas aangekondigde nieuwe deel.

Dat deed hij op social media. Hij plaatste twee video's. In één van de video's zet hij zijn microfoon aan en spreekt hij het iconische "boy" uit. In de andere video houdt hij een actiefiguurtje van Kratos vast en glimlacht hij naar de camera.

Hoewel het niet is bevestigd, lijkt het nagenoeg zeker dat Judge wederom de rol van Kratos op zich neemt in het nieuwe deel. Er werd een korte teaser van de nieuwe God of War getoond tijdens de PlayStation 5-presentatie afgelopen woensdagavond. Alleen de tekst "Ragnarok is coming" was te zien.

Het is geen verrassing dat er een nieuwe God of War voor PlayStation 5 in ontwikkeling is: het vorige deel op PlayStation 4 hintte al naar een vervolg. Sony wil de nieuwe God of War in 2021 uitbrengen.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Acteur deelt zijn blijdschap, want hij was net zo verrast als wij(?) Dus ze wilden graag een uitsmuiter voor hun persconferentie maar de game moet nog in ontwikkeling?

0
test

@kr1z Niet verrast. Die man wist natuurlijk al lang dat deel 2 komt. Daar tekent hij een contract voor. Maar hij heeft beroepsgeheim. Hij zal natuurlijk erg blij zijn dan hij nu eindelijk openlijk over GoW 2 kan praten.

0
test

@ShadowKiller aight.

0

@kr1z Jep, game komt uit in 2021 maar moeten nog beginnen. Flink doorwerken voor die jongens

0
test

@Zut Ze zijn al in 2018 begonnen met deze game

0
test

@kr1z je doet net of het opnemen van de stemmen synchroon loopt met het daadwerkelijk maken van de game. De game is veel langer in ontwikkeling en de ontwikkelaar Cory Barlog heeft ooit gezegd dat het 6 jaar heeft geduurd om de ps4 versie te maken, maar dat ze met die basis veel sneller in staat zijn om een vervolg te maken. Dat dit deel 3 jaar later uitkomt is niet zo vreemd.

0
test

@Aquemini Klopt ze hebben voor god of war reboot alles op nieuw bedacht en normaal doen ze er zo 3 jaar over om een nieuw deel uit te brengen. Dus als corona of iets anders geen roet in het eten gooit geloof ik wel dat die 2021 kan uitkomen en anders early 2022 moet zeker haalbaar zijn.

0
test

@Aquemini aight

0
test

Teal'c !!! instant Stargate flashbacks

0

Aanbevolen voor jou