Korte Elden Ring-clip blijkt niet uit de game te komen

Korte Elden Ring-clip blijkt niet uit de game te komen

De korte clip die eerder deze week online verscheen en waar men op internet van vermoedde dat beelden van Elden Ring waren, blijkt van een totaal ander project te zijn.

De zes seconden aan beelden die online verschenen, zijn van concept artist Jack Phan. De complete video van hem is hier te zien, waar ook het fragment in zit waarvan werd gesuggereerd dat het van Elden Ring kwam. De clip werd op 4Chan geplaatst met hetzelfde watermerk als de eerder uitgelekte Elden Ring-beelden uit maart - vermoedelijk om fans te misleiden.

Elden Ring werd tijdens E3 2019 aangekondigd door uitgever Bandai Namco en ontwikkelaar FromSoftware. Die studio is vooral bekend van Sekiro: Shadows Die Twice, Bloodborne en de Dark Souls-games.

Sinds de aankondiging van het spel is geen verdere officiële informatie over Elden Ring naar buiten gebracht. Wel duidelijk is dat het spel een fantasysetting heeft en dat A Song of Ice and Fire-schrijver George R.R. Martin betrokken is bij het project. Diverse journalisten, waaronder Jeff Grubb en Jason Schreier, lieten eerder dit jaar weten dat nieuwe informatie over het spel niet lang meer op zich zou laten wachten. 

Eerder deze week bleek dat FromSoftware-moederbedrijf Kadowaka Corp. zijn verwachtingen voor de fiscale jaarcijfers naar beneden heeft bijgesteld. Dat doet vermoeden dat Elden Ring niet voor april 2022 uitkomt. Een concrete releaseperiode is echter niet aangekondigd. Hieronder is de aankondigingstrailer van het spel te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou