Korte animatiefilm Ratchet & Clank verschenen in Canada

Korte animatiefilm Ratchet & Clank verschenen in Canada

Er is een korte animatiefilm in de Ratchet & Clank-franchise verschenen op het Canadese streamplatform Crave. Dat merkten href="https://www.reddit.com/r/RatchetAndClank/comments/li71ij/what_is_ratchet_and_clank_life_of_pie/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Reddit</a>-gebruikers op.

Ratchet & Clank: Life of Pie duurt zo'n 23 minuten en is gemaakt door Mainframe Studios, de studio die ook de animatiefilm uit 2016 maakte. Aan IGN meldt een woordvoerder van Sony dat de film niets te maken heeft met de aankomende game, Ratchet & Clank: Rift Apart.

"Ratchet & Clank: Life of Pie is een op zichtzelf staande, gelicenseerde animatiefilm die is gemaakt en uitgegeven is door Mainframe Studios", luidt het statement.  "De serie is niet gerelateerd aan de aankomende game voor Playstation 5, noch past het verhaal binnen het canon van de videogame."

Crave is een Canadees streamingplatform met rechten voor andere HBO-, Comedy Central en Showtime-content. De dienst is niet beschikbaar in Nederland.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hij is inmiddels op YouTube geplaatst: https://youtu.be/6VOPjf6XPGs

0

Aanbevolen voor jou