Update: Volledige gameplaytrailer van PS5-game Godfall uitgelekt

Update: Volledige gameplaytrailer van PS5-game Godfall uitgelekt

Update: De volledige gameplaytrailer van de PS5-game Godfall is inmiddels ook uitgelekt. Volgens de beschrijving in de video is het niet duidelijk of de video voor of na de beslissing is gemaakt om de game naar PS5 te brengen. Het officiële Twitter-account van de game heeft de echtheid van de video href="https://twitter.com/PlayGodfall/status/1219700721836339200" rel="noopener noreferrer" target="_blank">bevestigd</a>, maar zegt dat het pc-beelden zijn van een jaar geleden en dus geen PS5-gameplay.

Watch on YouTube

Er is een kort gameplayfragment van Godfall, de aankomende game voor PlayStation 5 en pc, uitgelekt.

Het fragment komt van de PS4-gemeenschap op Reddit. Daar plaatste een gebruiker genaamd YeaQuarderDongIng de video uit een "onuitgegeven trailer". Het fragment is maar zes seconden lang en zou daarnaast ook nog eens uit beelden van begin 2019 bestaan. Het fragment is hier te bekijken.

Godfall werd tijdens The Game Awards eind vorig jaar onthuld. De nieuwe game van Gearbox wordt omschreven als een combinatie tussen een slasher en een looter. De third-person fantasygame richt zich op meleegevechten en is ontwikkeld door Counterplay Games. Spelers kunnen legendarische wapens en armour ontgrendelen, en met maximaal vier personen spelen.

Het spel moet rond de feestdagen eind dit jaar uitkomen op PlayStation 5 en de Epic Games Store. Bekijk hieronder nog eens de vorig jaar uitgekomen trailer.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dacht dat het een exclusive zou zijn maar hij komt dus ook voor PC. Nice!

0
test

@marco300 verhaal is dat meer sony games naar pc gaan komen. Maar deze zal wel timed ex zijn voor consoles en komt waarschijnlijk na 6 a 12 maanden naar xbox.

0
test

ziet er uit als een PS4 game :-/

0
test

@Aquemini grapjas.

0

@Aquemini helemaal mee eens,wat is hier nou next gen aan. Als dit een voorbode is van wat er nog meer komt op de PS5 Dan zie ik echt geen enkele reden om een PS5 te halen... Wellicht dat er geen laadtijden zijn maar als dat t next gen maakt laat maar zitten dan...

0

@Aquemini Ja ik vind het ook niet bijzonder, zowel qua graphics als qua gameplay.

0
test

@Aquemini Mee eens. Nou is dit ook niet mijn type game, maar ik word hier niet warm of koud van. Nog wat meer particle- en glim effecten, dat is alles voor zover dat aan dit filmpje te zien is.

0

Aanbevolen voor jou