Koreaanse WoW-spelers kunnen gratis Starcraft II spelen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Blizzard is deze actie een poging van de uitgever om iets terug te doen voor de trouwe spelers. Daarnaast maakt dit mogelijk veel goed bij Koreaanse spelers die teleurgesteld zijn door het gebrek aan een LAN-optie in de strategiegame.

Blizzard meldde ook dat het de bedoeling is dat iedereen kan winnen in de online multiplayer van Starcraft II. De uitgever probeert er voor te zorgen dat spelers die online spelen een tegenstander van precies hetzelfde niveau tegenover zich krijgen. "Ons doel is er voor te zorgen dat iedereen kan winnen. Sommige spelers willen altijd alleen maar winnen, maar dat is gewoon niet leuk", aldus de hoofdproducer van de game, Chris Sigaty. Starcraft II: Wings of Liberty komt hier op 27 juli uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou