Koop je Xbox goedkoper in Duitsland | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Al een paar dagen na de launch van de Xbox in Europa beginnen de eerste prijsvechters zich te melden. Bij de Mediamarkt in Duitsland wordt de Xbox al aangeboden voor € 399 (exclusief verzendkosten). Bij de Nederlandse filialen wordt de Xbox echter voor de normale prijs van € 479 verkocht. Dezelfde situatie is er voor de hardwareboer Alternate. In Duitsland kost de Xbox € 389, in Nederland € 475.

In Nederland zijn er weinig spectaculaire aanbiedingen met Microsofts gameconsole. Groothandel Makro biedt de spelcomputer aan voor € 462 kaal of € 499 met 2 games naar keuze, maar daar kan lang niet iedereen shoppen.

Een Duits reclamepraatje over de Xbox:Schon das Design der Xbox und des dazugehörigen Controllers lä t auf den ersten Blick erahnen, welche Power im Innern des Videospiel-Systems darauf wartet, von High-End-Spielen entfe elt zu werden. Das Gehäuse besticht durch seine nachtschwarze Farbgebung mit der typischen ''X''-Struktur, in de en Zentrum ein leuchtend grünes Logo zu sehen ist.

Surf voor meer informatie over de aanbieding naar mediamarkt.de of Alternate.de

Waarom in Duitsland wel onder de prijzen wordt gedoken en in Nederland (bijna) niet is duister. Wel blijkt dat het de moeite waard is om een ritje naar Duitsland te maken (of je laat hem gewoon thuis bezorgen )


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou