Konami toch niet aanwezig op E3

Konami toch niet aanwezig op E3

Konami heeft laten weten toch niet aanwezig te zijn op de digitale E3 2021-show.

Tijdens de aankondiging van E3 2021 werd Konami als een van de uitgevers genoemd die aanwezig zou zijn op de show, maar vanwege "problemen met timing" is dat uiteindelijk toch niet het geval.

Konami laat wel weten dat het "een aantal belangrijke projecten" in de maak heeft. De komende maanden moet de uitgever, dat eigenaar is van franchises als Metal Gear, Castlevania en Silent Hill, deze projecten onthullen.

In april kondigde de ESA aan E3 2021 digitaal door te laten gaan. Bedrijven als Nintendo, Microsoft, Capcom, Ubisoft, Take-Two, Warner Bros. en Koch Media zijn aanwezig. De ESA benadrukt dat het online evenement volledig gratis te volgen is. Volgens Games Industry wordt streamtechnologie mogelijk ingezet om games speelbaar te maken voor het publiek. Ook zouden er media-exclusieve dagen zijn.

Media has no description

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hmm ik zat te hopen op de eerste beelden van de nieuwe pes.. toch benieuwd wat ze met de nieuwe engine en langere ontwikkelingstijd gaan neerzetten.

0
test

@kleinekoosjer dat kan nog bij een Sony of Microsoft toch op de pers conferentie. Ik hoopte op gerucht van metal Gear maar ach kans ook klein nu maar hopen dat ie bij 1 van de twee komt dan tijdens hun show.

0
test

Tja wat hebben ze daar te zoeken? Games maken ze al jaren niet meer.

0

Aanbevolen voor jou