PES2020-spelers krijgen myClub-munten van Konami

PES2020-spelers krijgen myClub-munten van Konami

eFootball PES 2020-spelers hebben gratis MyClub-munten gekregen van Konami. De reden voor deze tegemoetkoming is omdat er in PES2020 een aantal voetballers voor de verkeerde teams uitkomen.

Het populaire voetbalspel van Konami werd gister officieel uitgebracht, maar tot de verbazing van een hoop fans waren een aantal prominente transfers van deze zomer niet doorgevoerd. Zo speelt Eden Hazard bijvoorbeeld nog bij zijn oude werkgever Chelsea en voetbalt Aaron Ramsey in PES2020 nog altijd bij het Engelse Arsenal. Ramsey verdient zijn geld inmiddels bij Juventus en Hazard komt nu uit voor Real Madrid. Naast deze voetballers zijn er meer transfers niet doorgevoerd. Zo zien we in de afbeelding hieronder dat David Luiz nog voor zijn oude club Chelsea uitkomt, terwijl hij inmiddels voor opponent Arsenal speelt.

PES2020

Dat Aaron Ramsey niet voor Juventus uitkomt in PES2020, is helemaal opvallend, aangezien Konami vorige maand een nieuwe deal sloot met de Italiaanse grootmacht. In deze deal wordt nadrukkelijk vermeld dat beide partijen nauw gaan samenwerken en dat Juventus het uithangbord moet worden van eFootball PES2020.

Konami heeft aan PES2020-spelers laten weten dat ze de frustraties goed begrijpen en dat de gedupeerde spelers een tegemoetkoming van 2x250 myClub-munten ontvangen. Spelers komen alleen in aanmerking voor deze tegemoetkoming wanneer ze voor 12 september de tutorial van myClub hebben doorlopen. Konami is van plan om het probleem 12 september op te lossen met een gepaste update.

PES2020

eFootball PES2020 is reeds verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit is elk jaar zo ik snap al die heisa niet en zijn ze bij gamer.nl op vakantie where are all the reviewssss???

0
test

@TommyVercetti Stop met zeuren man, het is hier geen fabriek met robots.

0
test

@armilo-theus Is niet zeuren het valt gewoon op. Normaal zijn ze altijd snel met hun reviews.

0
test

@armilo-theus Wat is het punt van reviews, als je ze pas 2 weken na release online gooit!?

0
test

Ik denk dat ze niet eens de game pass hebben voor de xbox daar op de redactie van gamer.nl. Ik vind het heel slecht want met andere games zijn ze wel snel

0

Aanbevolen voor jou