Konami plaatst opmerkelijke Silent Hill-tweets

Konami plaatst opmerkelijke Silent Hill-tweets

Konami heeft enkele opmerkelijke Silent Hill-tweets geplaatst, waardoor fans nu speculeren dat er een nieuwe game in ontwikkeling is.

Een paar dagen geleden plaatste Konami een beeldloze video waarin de herkenbare Silent Hill-sirene is te horen. Kort daarna moest de uitgever een vervolgtweet plaatsen om de gemoederen te sussen: de eerste tweet zou niet bedoeld zijn als hint naar een nieuwe game in de serie.

Daarbij liet de uitgever in de vervolgtweet weten dat een nieuwe Silent Hill alleen via de officiële Silent Hill Twitter-account zou worden onthuld. Opmerkelijk daarbij is echter dat Konami linkt naar een Twitter-account van amper een maand oud. Het heeft er voor gezorgd dat fans alsnog vermoeden dat er meer aan de hand is, al heeft Konami vooralsnog niets bevestigd of aangekondigd.

Er gaan al geruime tijd geruchten dat er achter de schermen aan een nieuwe Silent Hill wordt gewerkt, die mogelijk (tijdelijk) exclusief op PlayStation 5 verschijnt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Uiteindelijke nieuwsbericht wat ik ga verwachten als de hel inderdaad bevroren blijkt te zijn: "Silent Hill reboot in de maak" - initiele reactie: "Ok, nice! Een verste start is absoluut niet slecht voor deze serie mishandeld door het uit te besteden aan onervaren westerse clubs die niets van horror snappen." "... Jonge onervaren Amerikaanse development studio XYZ neemt de ontwikkeling op zich." - "... Oh. Laat maar."

0
test

Jezus mensen kunnen echt janken om niks.

0

Aanbevolen voor jou