Konami legt handelsmerken Castlevania en Metal Gear Rising vast

Konami legt handelsmerken Castlevania en Metal Gear Rising vast

Konami heeft nieuwe handelsmerken voor Castlevania en Metal Gear Rising in Japan vastgelegd.

De handelsmerken voor Akumajou Dracula (de Japanse naam voor Castlevania) en Metal Gear Rising werden op 6 april in Japan geregistreerd, maar zijn onlangs publiekelijk gemaakt.

Het is niet bekend waarom de handelsmerken zijn vastgelegd. Er zijn vooralsnog geen nieuwe games in beide franchises aangekondigd. Mogelijk is het alleen gedaan om de rechten op beide gamereeksen te waarborgen.

De Castlevania-reeks is een langlopende franchise - op diverse systemen sinds de NES zijn er games uit de metroidvaniareeks uitgekomen. Metal Gear Rising: Revengeance is een spin-off van de Metal Gear-reeks die in 2013 uitkwam op PlayStation 3 en Xbox 360 en een jaar later op Steam. Deze actiegame is ontwikkeld door PlatinumGames.

Metal Gear Rising Revengeance

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De laatste goede Castlevania die ik gespeeld heb was Castlevania Rebirth op de Wii. Hopelijk komt een nieuwe MSR of een 4K port voor de vorige en huige generatie consoles.

0
test

@DaFixer Hoop liever dat ze metal gear 4 dan naar deze generatie consoles brengen met 4k en hoge fps. Want 5 leuke game maar miste echt het metal gear gevoel voor mij.

0
test

@hulstpower Inderdaad, de engine was wel indrukwekkend maar de uitdaging was minder, sneaken in gebouwen etc miste ik erg.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ja ook wel een goed idee. Oude games spelen op de vorige en huidige generatie consoles is een must. Laatst RE4 en Devil May Cry Collection weer eens gekocht, wat speelt dat lekker weg.

0

Aanbevolen voor jou