Konami komt met Yu-Gi-Oh! Online voor de PC | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Menig basis- en middelbaar schoolplein wordt geteisterd door Konami's Yu-Gi-Oh!, het hevig gefranchisete kaartspel waarmee Konami lekker binnen loopt. Binnenkort zal ook het internet er aan mogen geloven, want Konami heeft vandaag Yu-Gi-Oh! Online aangekondigd, een online variant van het kaartspel.

Bij installatie van het Yu-Gi-Oh! Online krijg je automatisch een deck toegekend en kun je beginnen met het uitdagen van andere spelers die zich in de lobby bevinden. Op deze manier kun je nieuwe kaarten verdienen, je dek uitbreiden en de online wereld van Yu-Gi-Oh! naar je hand zetten.

Yu-Gi-Oh! online wordt in de lente van 2005 gelijktijdig in Europa, de Verenigde Staten en Japan uitgebracht, wat spelers in staat zou moeten stellen om een grensoverschrijdend potje Yu-Gi-Oh! te spelen. Tevens zal er in bepaalde landen een demo-cd met verschillende magazines gebundeld worden, waarmee je tijdelijk gratis met het spel kunt spelen. Of het spel ook een maandelijkse bijdrage zal vereisen, is niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou