Konami brengt Silent Hill 4: The Room uit op pc

Konami brengt Silent Hill 4: The Room uit op pc

Konami heeft Silent Hill 4 plotseling uitgebracht op pc. De game is nu beschikbaar op href="https://www.gog.com/game/silent_hill_4_the_room" rel="noopener noreferrer" target="_blank">GoG</a>.

De horrorgame verscheen in 2004 voor PlayStation 2, Xbox en pc, en in later als digitale versie op het Japanse PlayStation Network. De game speelt zich, in tegenstelling tot de voorgaande games, niet af in het titulaire dorpje Silent Hill, maar in de stad Ashfield. Daar probeert protagonist Henry Townshend te ontsnappen uit zijn appartement.

Silent Hill 4 is met de release op GoG voor het eerst beschikbaar op een digitaal platform. Opvallend is dat de eerste drie delen nog ontbreken, daar zegt de uitgever niets over.

Vorige week lanceerde Konami om dezelfde tijd de pc-versies van Metal Gear, Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2 en een bundel van Castlevania en Contra.

Tot slot laat GoG weten dat er een uitverkoop van start gaat, ter ere van de twaalfde verjaardag van het platform.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Erg ondergewaardeerd deel in the Silent Hill reeks. Nog een stuk surrealistischer dan de 3 delen ervoor. Laatste deel wat door Team Silent werd ontwikkelt. Hopelijk komt ie ook nog eens voor de andere consoles uit.

0

Aanbevolen voor jou