Kom bij de Gamer.nl World of Warcraft guild! | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

The Burning Crusade ligt eindelijk in de winkels en een heleboelmensen zullen hun World of Warcraft account opnieuw onder het stofvandaan halen. Naast de mogelijkheid om met je level 60 personages hetnieuwe continent Outland te gaan verkennen staan er ook twee nieuwera en klaar: de Blood Elves en de Draenai. Ben je iemand die het welziet zitten volledig opnieuw te beginnen om zo Azeroth (en nu ookOutland) met een vers personage te verkennen? Wel, dan hebben we bijGamer.nl een leuke deal!

Gisteren is de Pa ionate Afflictionnamelijk opgericht, een guild waarbinnen alle bezoekers van Gamer.nleen plaatsje verdienen. Het is zeker onze bedoeling niet om ons alshardcore guild te profileren binnen World of Warcraft (al is datnatuulijk niet uitgesloten), maar eerder om samen plezier te makenbinnen Azeroth en ons te ontwikkelen tot een leuke groep mensen. Wehebben ervoor gekozen om aan de kant van The Horde de gilde op testarten, wat het intere ant maakt om met een gloednieuwe Blood Elfdoor het leven te gaan.

Zie je het wel zitten om deel uit te maken van Pa ionate Affliction, kom dan zeker een kijkje nemen op de server Karazhan (PvP-server/ recommended) en probeer een van de Gamer-crewleden een berichtje testuren. Wij zullen je dan zo snel mogelijk toegang verschaffen tot derangen van Pa ionate Affliction

De namen van de crewleden die (momenteel) op Karazhan een personage hebben aangemaakt zijn:

Frans: Fatalis

Philip: Mordicay

Iris: Harakiris

Guus: Tyranastrasz

Tot in Azeroth!


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou