Kojima werkt aan 'grote nieuwe titel'

Kojima werkt aan 'grote nieuwe titel'

Metal Gear- en Death Stranding-bedenker Hideo Kojima werkt aan een "grote nieuwe titel".

Dat meldt hij in een interview met het Japanse magazine Famitsu - via Destructoid. Hij praat over het nieuwe project van Kojima Productions: "Een grote titel, en een titel dat een nieuwe uitdaging vormt. De grenzen van entertainment vervagen in de nabije toekomst en ik wil dit jaar een stap maken richting het uitdagen van verschillende media en expressies."

Het lijkt er op dat Kojima verschillende vormen van media wil laten samensmelten. Kojima staat er immers ook om bekend dat hij van films houdt en veel van zijn games hebben lange tussenfilmpjes. 

Ook op Twitter laat Kojima meer los over zijn aankomende nieuwe project. "Dit jaar ga ik echt aan aan nieuw werk beginnen en een nieuw niveau aan experimenteren bereiken met een radicaal project. Ik ga ook het videoteam aan het werk zetten. En ik wil misschien een radioproject starten?" In de tweet deelde hij artwork dat eind vorig jaar ook al online verscheen, met daarin personages die zover bekend niet uit een eerder uitgegeven game komen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Kojima zoals we hem kennen: lekker vaag. De man kan niet alleen games maken, maar is volgens ook een uitstekend marketeer en verkoper.

0

"en veel van zijn games hebben lange tussenfilmpjes" - dat is in mijn mening een slecht iets. Ik hoop dat nu hij ook aan films gaat werken die drang een beetje begint af te nemen eigenlijk.

0

@gimbal2 Ik vind zijn filmische aanpak in games juist geweldig. Die lange filmpjes zogen me altijd meer in zijn games. Een van de redenen dat ik metal gear zo geweldig vond.

0

Aanbevolen voor jou