Kojima sluit vervolgen op Death Stranding niet uit

Kojima sluit vervolgen op Death Stranding niet uit

Ontwikkelaar Hideo Kojima sluit vervolgen op zijn aankomende game Death Stranding niet uit.

Dat laat hij weten in een interview met Gamespot. De bedenker van de Metal Gear-reeks en Death Stranding ziet laatstgenoemde game als de creatie van een nieuw genre, de 'Strand Games'. Hij denkt echter dat er mogelijk meerdere games nodig zijn om het genre volledig op de kaart te zetten.

Wanneer hem gevraagd wordt of er meerdere Death Stranding-games uitkomen: "Ik weet het niet zeker. Het moeilijkste wanneer je iets nieuws creëert is dat je een vervolg en dan een derde game moet maken, anders blijft het genre niet bestaan. Wanneer dit spel uitkomt, zijn er veel voor- en nadelen, en deze elementen kunnen onderdeel van de kern worden, maar ik denk dat het beter is om het voort te zetten in een vervolg."

Kojima heeft het echter vaak te druk om te werken aan wat hij voor ogen heeft. "Er zijn een hoop andere projecten die mijn kant op komen, zoals televisiedrama's en dat soort dingen. Er komen veel voorstellen mijn kant op. Ik kan niets bevestigen want ik heb maar één lichaam en er zijn veel projecten waar ik aan wil werken. Het is fysiek erg moeilijk voor mij om meerdere dingen tegelijk te doen."

Voordat er aan eventuele vervolgen gedacht kan worden, komt de eerste Death Stranding op 8 november uit voor PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver Inderdaad, hij kan beter even afwachten hoe het spel straks bij release ontvangen word in plaats van het al over mogelijke vervolgen te hebben of een (in mijn ogen belachelijk) nieuwe genre. Dit lijkt mij gewoon een survival game, als ik op de getoonde gameplay af ga.

0
test

Eigenlijk door de hele hype rondom deze game ben ik al m'n interesse verloren🤔 jammer, altijd genoten van Metal Gear Solid.. Maar vind de overdreven bombarie rondom Kojima en dit spel echt idioot worden🤔 lees de reviews wel maar denk niet dat ik 'm überhaupt meer ga spelen.. :(

0
test

@Floppyhoofd_ Die 50 minuten gameplay heeft mijn interesse al verloren. Het ziet er mooi uit maar daar blijft het bij.

0
test

@armilo-theus ja daar was ik dus ook al bang voor.. Blij dak niet de enige ben haha

0
test

@armilo-theus Same, wat een wazige toestand. Dat hoort een beetje bij Kojima spellen, maar die getoonde gameplay spant wel de kroon. Ik laat me graag overhalen, maar betwijfel of dat gaat gebeuren..

0

Aanbevolen voor jou