Kojima Productions bevestigt ontwikkeling nieuwe game

Kojima Productions bevestigt ontwikkeling nieuwe game

Kojima Productions, de studio van de geprezen ontwikkelaar Hideo Kojima, werkt aan een nieuw spel.

Dat werd via het officiële Twitter-account van de ontwikkelaar bevestigd. Daarbij wordt gemeld dat er diverse vacatures beschikbaar zijn voor de in Tokio gesitueerde studio. Naast het feit dat "een nieuw project in ontwikkeling is", zijn er nog geen details.

Wel plaatste Ludvig Forssell, de audio director en componist van Kojima Productions, gisteren een bericht op Twitter dat hij nieuwe muziek aan het opnemen is voor een onaangekondigd project. Het is waarschijnlijk dat het om de nieuwe game van Kojima Productions - of een mogelijke eerste trailer voor die game - gaat. Forssell heeft onder andere de muziek van Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain en Death Stranding gecomponeerd.

Hideo Kojima vertrok een aantal jaar geleden bij Konami om zijn eigen studio op te richten. Zijn eerste game onder Kojima Productions was Death Stranding, dat in november vorig jaar voor PlayStation 4 en in juni dit jaar voor pc verscheen.

Details over de nieuwe game van Kojima zijn er nog niet. Eerder gaf Kojima al aan naar horrorfilms te kijken ter voorbereiding van een nieuw project. In mei dit jaar meldde hij dat een "groot project" van hem onlangs was geannuleerd. In een

Watch on YouTube

gaf acteur Norman Reedus, die de hoofdrol speelt in Death Stranding, aan dat hij in gesprek was met Kojima over meer content rondom Death Stranding.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hebben ze al een engine......

0
test

@Aces-82 Misschien hebben ze momenteel de Kojima Engine, gemaakt door Kojima Productions, verzonnen door Hideo Kojima, marketing door Hideo Kojima en gescreven door Kojima Productions in samenwerking met Hideo Kojima.

0

@Paxopoxo Ik begrijp dat Hideo Kojima deze keer verstek laat gaan, hoe dat zo?

0
test

@Paxopoxo of een game over kojima.

0
test

Ditmaal over slaapwandelen, tuinieren of een hondenuitlaatservice graag!

0

Aanbevolen voor jou