Koei Tecmo onthult Dynasty Warriors 9: Empires

Koei Tecmo onthult Dynasty Warriors 9: Empires

Koei Tecmo heeft Dynasty Warriors 9: Empires onthuld tijdens een Tokyo Game Show-presentatie.

De game verschijnt begin 2021 zowel in Japan als het Westen en wordt uitgebracht voor PlayStation 5, Xbox Series X en S, PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc. De ontwikkelaar laat weten dat Dynasty Warriors 9 Castle Siege-gevechten, 'politieke interacties' en de optie om een eigen vechter te creëren bevat.

Daarnaast onthult Koei Tecmo dat Dynasty Warriors in Japan ook als mobiele game verschijnt. De titel, simpelweg, Dynasty Warriors, ondersteunt onder andere verticale besturing en 'veel bekende personages' uit de franchise. Een westerse release is nog niet aangekondigd.

Dynasty Warriors begon in 1997 als vechtgame op de PlayStation, om daarna de overstap naar hack 'n slash te maken.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het is niet enkel simpelweg de overstap naar hack ‘n slash geweest. Want de dynasty (en algemeen de warriors serie) zijn een genre op zich geworden binnen het hack and slash genre. Want een hack and slash achtige game als Bayonetta is nog geen warriors( Musou) game. Dus misschien had dat erbij kunnen komen staan. Dat deze game serie ook meteen een genre definieert. En een genre op zich geworden is waar ook vrijwel enkel Koei Tecmo de kenners van zijn. Verder weet ik niet of ik hier een aankoop van doe. Ik heb al wat warrior games, dus ik wil eerst weten in hoeverre die politieke keuzes en castle sieges en zo nog toevoegen. Ik vind het leuke breinloze massa gevechten games hoor. Maar ik wacht wel even af met deze game.

0

Aanbevolen voor jou