Kobolds and Catacombs voor Hearthstone nu beschikbaar | Gamer.nl

Kobolds and Catacombs voor Hearthstone nu beschikbaar | Gamer.nl

Vanaf vandaag is de Kobolds and Catacombs-uitbreiding beschikbaar voor Hearthstone. Deze bevat nieuwe kaarten en een singleplayer-gamemodus.

Gisteren was de patch voor de nieuwe set al uitgebracht, maar vanaf vandaag is de uitbreiding zelf ook beschikbaar. Kobolds and Catacombs is de twaalfde uitbreiding voor Hearthstone, het bekende kaartspel van Blizzard, met 135 nieuwe kaarten en een geheel nieuwe singleplayer-ervaring.

Net zoals de Death Knights van The Frozen Throne en de quests van Journey to Un'Goro zal Kobolds and Catacombs elke kla e een nieuw soort legendarische kaart geven; in dit geval legendarische wapens. Bovendien is er de nieuwe kaarteffect recruit. Daarmee zoek je een minion uit je deck en leg je hem meteen op het speelbord.

Het legendarische wapen van de Mage

Bovendien is er een nieuwe, volledig gratis gamemodus, de Dungeon Run. Hierin begint de speler met een klein deck van tien kaarten en worden willekeurige bo es voorgeschoteld. Na elk gevecht moet één uit drie packs van drie kaarten die aan het deck toegevoegd worden en eens in de twee gevechten mag men kiezen uit drie schatten. Deze schatten zijn uniek voor Dungeon Run en kunnen ook pa ieve vaardigheden zijn.

Tenslotte krijgen spelers nog zes gratis packs. Drie voor het inloggen en drie voor wat introductie-quests in de Dungeon Run. Volg deze link voor een volledige lijst aan kaarten.

Drie mogelijke schatten voor de Warrior
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou