Klassensysteem komt volgende week naar Battlefield 2042

Klassensysteem komt volgende week naar Battlefield 2042

Het klassensysteem komt volgende week Battlefield 2042 en Dice heeft meer details hierover naar buiten gebracht.

Dat deed de ontwikkelaar via een artikel op de officiële website. Afgelopen augustus werd al aangekondigd dat klassen terugkeren naar de game om het spel zo meer op voorgaande delen te laten lijken.

De klassen worden in de loop van volgende week toegevoegd via update 3.2. Spelers kunnen kiezen uit Assault- Engineer-, Recon- en Support-klassen. Deze klassen kunnen vervolgens aangepast worden met wapens, gadgets en items. De aanwezige Specialists zullen ook allemaal onderverdeeld worden in deze klassen, maar ze blijven hun specifieke unieke eigenschappen houden.

Daarbij kan elke klasse elk wapen gebruiken, maar zullen bepaalde wapens beter bij specifieke klassen passen doormiddel van 'Weapon Proficiencies'. Een speler die de Assault-klasse kiest en assault rifles gebruikt ontvangt bijvoorbeeld drie extra magazines, en de Recon kan met sluipschuttersgeweren beter richten dan andere klassen.

Update 3.2 moet ook de nieuwe versie van de Breakaway-map toevoegen. Deze map is kleiner gemaakt om meer intense vuurgevechten te stimuleren. De M39 EMR, MTAR-21 en PP-2000 waren voorheen alleen in Battlefield Portal beschikbaar, maar komen ook naar All-Out Warfare.

Meer details over het klassensysteem zijn hier te vinden. Hier zijn de patch notes van update 3.2. Een precieze releasedatum voor de update is er niet, maar zoals gezegd moet hij ergens komende week verschijnen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou