Klassen Resident Evil: Operation Raccoon City onthuld | Gamer.nl

Klassen Resident Evil: Operation Raccoon City onthuld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De vier leden van het Umbrella Security Services Delta Team heten Vector, Bertha, Beltway en Spectre. Vector behoort tot de Recon-kla e en beschikt over optische camouflage. Bertha is een Medic en kan teamgenoten oplappen en een dosis adrenaline toedienen. Beltway valt onder de Demolition-kla e en is een expert met explosieven. Spectre behoort tot de Surveillance-kla e en beschikt over extra informatie en verbeterd zicht.

Operation Raccoon City

Resident Evil: Operation Raccoon City is een team-based third person shooter met een coöperatieve modus voor vier spelers. De game speelt zich af in 1998, het jaar dat het zombievirus uitbreekt in Raccoon City. Het spel toont de gebeurteni en vanuit het perspectief van de mensen die verantwoordelijk zijn voor de uitbraak die het hele stadje vernietigd: medewerkers van de Umbrella Corporation.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou