Kippenschietend wapen gevonden in Gears of War 3 | Gamer.nl

Kippenschietend wapen gevonden in Gears of War 3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Vorige maand onthulde de executive producer van Gears of War 3, Rod Fergu on, al dat er een wapen met de naam Cluckshot in de game zit.  heeft op zijn website nu een handleiding geplaatst waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe dit wapen kan worden vrijgespeeld. Dit kan alleen op de Insane-moeilijkheidsgraad en vereist specifieke handelingen verspreid over de eerste drie hoofdstukken van de vierde act.

Drie ontoegankelijke maps

Gears of War 3 verscheen begin vorige week en wikkelt het verhaal af van hoofdrolspelers Marcus, Dom en Cole. In de komende maanden verschijnt er zowel verhalende downloadbare content voor het spel als extra multiplayermaps. Een aantal van deze nieuwe maps lijken al op de disk van het spel te staan, zo valt op te maken uit reacties op website Joystiq. Dit zijn Azura, Rust Lang en Blood Drive. De eerste twee zouden speelbaar zijn geweest in de gelekte versie van de game. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou