Kingdom Hearts III is in ontwikkeling | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De uitgave van Kingdom Hearts III ligt aan Final Fantasy XIII Versus, maar de game is al in ontwikkeling", aldus de ontwikkelaar. "Er zijn twee games buiten Kingdom Hearts III in een conceptfase. Ik zou één titel dit jaar al willen uitbrengen. Volgend jaar wil ik een game uitbrengen met meerdere hoofdpersonages." Of Nomrua het hier over de derde Kingdom Hearts heeft, is niet bekend.

"De serie eindigt in ieder geval niet bij Kingdom Hearts III. Wanneer Sora's verhaal voorbij is, begint niet het verhaal van een ander personage. Sora blijft de held [van Kingdom Hearts] tot het einde."

Kingdom Hearts en het vervolg combineerden personages uit de stal van RPG-ontwikkelaar Square Enix met personages van Disney. Final Fantasy XIII Versus is een aankomende game die zich situeert in hetzelfde universum als het net uitgekomen Final Fantasy XIII. Vermoedelijk bedoelt Nomrua dat de ontwikkeling en uitgave van Kingdom Hearts III afhankelijk is van wanneer Final Fantasy XIII Versus uitkomt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou