Kingdom Hearts-bedenker: 'Tijd voor terugkeer naar console' | Gamer.nl

Kingdom Hearts-bedenker: 'Tijd voor terugkeer naar console' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Nomura zegt in het interview dat zijn games goed moeten aansluiten op het platform waar ze voor gemaakt worden. Game Informer vroeg Nomura of hij er wat voor voelt om een Kingdom Hearts-game voor Playstation Vita te maken: "De PS Vita verschilt niet veel van consoles, dus als we er een game voor zouden maken, moeten we goed bedenken hoe we een game maken voor het apparaat."

"Ik denk ook dat tijd is dat Kingdom Hearts terug gaat naar een console", vervolgt Nomura. Daarnaast zegt hij dat mensen die de toekomstplannen voor de Kingdom Hearts-serie willen weten, hier mogelijk een hint naar vinden in de 3DS-game Kingdom Hearts: Dream Drop Distance. Deze verschijnt 20 juli in Europa. De laatste Kingdom Hearts voor console was Kingdom Hearts 2 uit 2004.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou