Kinect's Dance Evolution krijgt demo en gratis kostuums | Gamer.nl

Kinect's Dance Evolution krijgt demo en gratis kostuums | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Mensen met een Xbox Live Gold-account kunnen de demo vanaf vandaag downloaden, wie enkel Xbox Live Silver heeft moet een week langer wachten. Naast de demo brengt Konami ook verschillende gratis kostuums uit, die te zien zijn tijdens het dansen op de nummers "Brilliant 2U", "We Can Win The Fight" en "Crazy Control". Ook komt er een premium-kostuum beschikbaar voor 180 Microsoft-punten.

30 tracks

Dance Evolution is een variant op Dance Central. De game bevat 30 verschillende tracks waarop gedanst kan worden in verschillende genres. Ook biedt het spel de optie om eerdere uitgevoerde dansroutines op te slaan. Naast een dansmodus heeft de game ook een modus die bedoeld is als uitleg voor het spel en een plek waar spelers eerder behaalde records en titels in het spel kunnen bekijken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou