Kinect moet levensduur van de Xbox 360 met vijf jaar verlengen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Ik denk dat 2010 een belangrijk jaar voor ons gaat worden. We zijn in veel opzichten halverwege de levenscyclus. Met het nieuwe ontwerp en Kinect voor de Xbox 360 hebben we op zijn minst nog vijf jaar voor de boeg waarin we de consument een geweldige ervaring blijven leveren", zegt Lewis. "We bieden nog steeds meer games aan dan concurrerende platformen en we hebben het meest voortvarende netwerk met 25 miljoen mensen die verbonden zijn via Xbox Live. Daarom behouden we een unieke positie binnen deze markt en blijven we vooruitgaan." 

Verkoopverwachting

Microsoft heeft nog geen details vrijgegeven over de prijs waarvoor Kinect-software en -hardware in de winkels komt te liggen, of over de verkoopverwachtingen van Kinect en de kleinere Xbox 360. Wel zegt Lewis dat de verkoopverwachtingen voor Europa in het volgende financiële jaar agre ief gesteld zijn. Er gaat druk uit van het Amerikaanse bedrijf om een goede prestatie te leveren in Europa wat betreft verkoopcijfers, omdat het een belangrijke markt is voor Microsoft. Het bedrijf ziet voornamelijk mogelijkheden voor casual gamen in landen als Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italië, die Microsoft nu beter aan denkt te kunnen spreken met Kinect.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou