Kinect gaat 2,5 miljoen keer over de toonbank | Gamer.nl

Kinect gaat 2,5 miljoen keer over de toonbank | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We zijn erg blij met de reactie van de consument op Kinect", aldus Microsofts Don Mattrick. "We werken samen met de winkelketens en fabrikanten om de productie en verscheping van Kinect te versnellen en zo de winkels weer bij te vullen om te voldoen aan de vraag naar het product."

Begin november voorspelde Microsoft dat het dit jaar wereldwijd vijf miljoen exemplaren van Kinect zou verkopen. "Met de teller al op 2,5 miljoen in 25 dagen zijn we hard op weg om onze voorspelling van vijf miljoen verkochte exemplaren deze feestdagen te behalen", aldus Mattrick.

Zonder controllers

Kinect stelt de gebruiker in staat zonder controller games te besturen op Xbox 360. Het gaat hier wel om games die hier speciaal voor zijn gemaakt. In Dance Central kunnen spelers dansen zonder controller of dansmat en in Kinect Sports zijn er allerlei sporten die gespeeld kunnen worden door het lichaam te bewegen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou