Killzone voor NGP wordt ontwikkeld door Studio Cambridge | Gamer.nl

Killzone voor NGP wordt ontwikkeld door Studio Cambridge | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ter Heide heeft aan Gamerzines verteld dat fans zich geen zorgen hoeven te maken. "De ontwikkeling is in goede handen. We werken al jaren nauw samen met Sony Cambridge. Ze hebben ons bij elke Killzone-game geholpen met het ontwikkelen van content." Ter Heide benadrukt dat Guerilla Games de ontwikkeling wel overziet, omdat zij het Killzone-universum als geen ander kennen.

Andere ontwikkelaar

Ook Uncharted voor NGP wordt niet ontwikkeld door de ontwikkelaar van de PlayStation 3-games. Naughty Dog laat die eer over aan Sony Bend. Resistance voor NGP wordt niet ontwikkeld door Insomniac Games, maar door Nihilistic Software. Met games voor PlayStation Portable gebeurde vaak hetzelfde. Zo zijn de PSP-versies van God of War ontwikkeld door Ready at Dawn, terwijl Sony's Santa Monica Studio God of War III ontwikkelde.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou