Killzone 3 officieel aangekondigd met eerste screenshots | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Afgelopen weekend werden de eerste details rondom de game al bekendgemaakt via de uitgave van een nieuw nummer van het Amerikaanse tijdschrift GamePro. Zo zal de 3D-modus optioneel zijn en moeten spelers een speciale bril dragen om gebruik te maken van de modus.

De game gaat verder waar Killzone 2 eindigde. Een nucleaire bom is afgegaan die de meeste ISA-soldaten heeft uitgeschakeld. Deze keer zijn er nog maar een paar soldaten, waaronder de speler, die tegen het leger van de slechte Helghast moeten strijden.

Jetpack

Nieuwe items en wapens moeten voor verfri ende gameplay zorgen. Zo bevat de game een jetpack met een machinegeweer er in. Volgens een eerste preview in het Amerikaanse magazine GamePro is de jetpack erg versatiel en licht. Vijanden zullen ook jetpacks hebben. Er is ook een nieuw wapen, de Wasp, die snel meerdere raketten af kan vuren of allemaal tegelijk.

Het is nog niet bekend wanneer Killzone 3 op de PlayStation 3 verschijnt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou