Killzone 3 in ontwikkeling voor PlayStation 3 | Gamer.nl

Killzone 3 in ontwikkeling voor PlayStation 3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Tretton kan niet beloven dat Killzone 3 getoond wordt op de Electronic Entertainment Expo dit jaar. Het evenement, dat in juni wordt gehouden in Los Angeles, is de meest bekende gamebeurs ter wereld en bevat elk jaar vele nieuwe games.

Killzone 2 is een futuristische shooter voor Playstation 3 waarin de speler in de huid kruipt van de oorlogsveteraan Sev. Samen met een speciale eenheid reist hij af naar de planeet Helghan, waar de vijand van het menselijke ras vertoeft. Of het verhaal van Killzone 3 hierop verder borduurt is niet bekend. De game is ontwikkeld door Guerrilla Games, een Nederlandse ontwikkelstudio. "Guerrilla is van ons en ze hebben prima werk geleverd met Killzone 1 en 2", aldus Tretton.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou