Kijk om 18:00 uur naar de Google-presentatie vanaf GDC 2019

Kijk om 18:00 uur naar de Google-presentatie vanaf GDC 2019

Google houdt vandaag een presentatie waarin hun gameproject wordt onthuld vanaf de Game Developers Conference (GDC) in San Francisco.

In februari verstuurde de zoekgigant al uitnodigingen voor de presentatie van het bedrijf, waar het een gameproject gaat onthullen. Waarschijnlijk heeft de aankondiging te maken met Project Stream, de gamestreamingdienst van Google die vorig jaar werd aangekondigd. Er zijn geen details over de inhoud van de presentatie gedeeld, behalve de zin "Gather around" en een afbeelding met licht aan het eind van een donkere gang.

Er zijn geruchten dat het bedrijf naast een streamingdienst ook een eigen console met de codenaam 'Yeti' op de markt wil brengen. De stream start dinsdag 19 maart om 18:00 uur Nederlandse tijd.

Watch on YouTube

We gaan vanaf de redactie uiteraard ook de onthulling bekijken. Wil je met ons meekijken? Dat kan! Via Twitch kan je met ons chatten en meekijken tijdens de presentatie. Onze stream begint om 17:30 waarin we geruchten gaan doornemen en een aantal voorspellingen gaan doen.

Lees ook de column: Willen we Google in de game-industrie?

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Al zit ik niet te wachten op nog een game console/dienst. Ik ben wel erg benieuwd wat ze gaan doen. Opzich wel knap dat er eigenlijk niets is uitgelekt wat de plannen zijn. Een naam en dienst...maar wat zijn de specs? Kan t matchen met de huidige generatie consoles of gaat het echt superieur zijn... benieuwd dat zeker...maar of ik m'n PS4 exclusives kan achter laten voor een nieuwe console, moet dan wel heel goed zijn.

0
test

is er een indicatie over hoelang de persco duurt?

0
test

@KoningDriessen Wij hebben nog niks gevonden. Het kan dus erg kort, erg lang of alles er tussenin zijn. Wel spannend! Hopelijk zien we ook wat nieuwe games. (Avengers?)

0
test

@MonsterCrab Avengers zou wel vet zijn met goede gameplay mechanics vooral.

0

Aanbevolen voor jou