Kickstarter voor nieuwe Battletech-game live gegaan | Gamer.nl

Kickstarter voor nieuwe Battletech-game live gegaan | Gamer.nl

Er is een Kickstarter opgericht voor een nieuwe Battletech-game. Het turn-based spel wordt ontwikkeld door Harebrained Schemes en draait om mechs.

Opvallend voor een Kickstarter-campagne is dat Harebrained Schemes zelf al het Kickstarter-doel van 250.000 dollar heeft betaald. De verschillende stretchgoals, die oplopen tot 2,5 miljoen dollar, moeten echter wel door gamers worden betaald. Op moment van schrijven staat de teller na een paar uur op ongeveer 888.000 dollar.

De gevraagde 2,5 miljoen dollar zal gebruikt worden voor aanvullende onderdelen voor het spel. Het plan is in ieder geval om een skirmish modus te ontwikkelen waarbij spellers het met vier Mechs opnemen tegen computergestuurde vijanden.

Bij 1 miljoen dollar wordt er een singelplayermodus aan de game toegevoegd. Bij 1,85 miljoen dollar wordt de singleplayer uitgebreid met secundaire mi ies en meerdere eindes. Bij 2,5 miljoen dollar wordt een PvP-modus toegevoegd. Bij een bijdrage van 25 dollar krijgen backers een exemplaar van de game bij release.

Battletech staat gepland voor release in 2017 en komt beschikbaar voor pc en Mac.  

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou