Sokken gebaseerd op Yooka-Laylee in de maak | Gamer.nl

Sokken gebaseerd op Yooka-Laylee in de maak | Gamer.nl

De Kickstarter-campagne voor Yooka-Laylee-sokken van Bryt heeft 43 dagen voor de deadline ruim 32.000 pond (35.166 euro) opgeleverd. Dat bedrag is drie keer zoveel als het gestelde einddoel van 10.000 pond (11.722 euro).

De Yooka-Laylee-sokken zijn onderdeel van een collectie ontwerpen bestaande uit 25 unieke sokken die na de afronding van de succesvolle crownfunding-campagne gemaakt zullen worden door Bryt. Volgens het bedrijf was er veel vraag naar kleurrijke sokken met precieze pasvorm.

Backers die bereid zijn geweest om te investeren in het project krijgen een aantal extra's. Zo krijgen internationale backers een extra paar sokken om te compenseren voor de verzendkosten en backers uit het Verenigd Koninkrijk hoeven geen verzendkosten te betalen.

Zoals gebruikelijk is op Kickstarter krijgen backers meer producten naarmate er meer geld is geïnvesteerd. Het minimale bedrag om één paar sokken naar keuze te krijgen is 7 euro. Er is geen maximaal bedrag, maar bij een minimale investering van 52 euro zit de backer in de hoogste schaal en ontvangt hij/zij negen sokken naar keuze (minimaal zes verschillende designs). De verwachting is dat de producten in oktober geleverd gaan worden.

Yooka-Laylee  van ontwikkelaar Playtonic is een paar jaar terug ook gefinancierd via Kickstarter. De game komt in het eerste kwartaal van 2017 uit op pc, Wii U, Xbox One en PlayStation 4.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou