Kickstarter voor The Last of Us-bordspel aangekondigd

Kickstarter voor The Last of Us-bordspel aangekondigd

Naughty Dog heeft deze week aangekondigd dat er een Kickstarter-campagne voor een bordspel gebaseerd op The Last of Us gelanceerd wordt.

Het bordspel moet The Last of Us: Escape the Dark gaan heten en wordt ontwikkeld in samenwerking met Themeborne, de makers van de Escape the Dark-spellen, een stel coöperatieve bordspellen met zwart-witte illustraties. Naughty Dog onthulde het product eerder deze week.

Het The Last of Us-bordspel lijkt daar veel weg van te hebben. Eén tot en met vijf spelers kruipen in de huid van Ellie, Joel, Tess, Bill, Tommy of Marlene en moeten veilig zien te blijven terwijl ze de wereld verkennen. Spelers kunnen diverse locaties uit de eerste game verwachten, waaronder een woonwijk, het riool en de universiteit. Hieronder is alvast een voorproefje van het bordspel te zien.

Overigens is nog niet zeker dat het bordspel daadwerkelijk geproduceerd gaat worden. Op 8 november gaat namelijk de Kickstarter-campagne van start. Dan moet er ook meer van het spel getoond worden.

The Last of Us
The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vind het altijd raar als een bedrijf zoals Naughty Dog een Kickstarter begint, hebben die niet geld zat voor een bordspel? Is Kickstarter niet meer voor start-ups met goede ideeen?

0
test

@MiquelGallardo oorspronkelijk wel. Tegenwoordig wordt het steeds vaker lukraak gebruikt als animo-check...

0

@MiquelGallardo nou dat was ook precies mijn gedachten.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Als je als enige overblijft, dan win je zeker ?

0

@TripleR40 Badum tss

0

Aanbevolen voor jou