Kickstarter voor metroidvania SteamDolls: Order of Chaos gelanceerd

Kickstarter voor metroidvania SteamDolls: Order of Chaos gelanceerd

Ontwikkelaar The Shady Gentlemen en uitgever Top Hat Studios hebben een Kickstarter-campagne gelanceerd voor de metroidvania SteamDolls: Order of Chaos.

De ontwikkelaar heeft 30.000 euro nodig om het spel in mei 2021 uit te geven voor PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, Switch en Steam. Er is op moment van schrijven zo'n 17.000 euro overgemaakt op Kickstarter.

De metroidvania heeft veel steampunk-elementen en is geïnspireerd door games als Hollow Knight en Castlevania. De bikkelharde gameplay van Dead Cells en Bloodborne worden ook aangehaald. Het spel speelt zich af in een stad vol met geheimen en gekte, dat als doolhof dienst doet. Daarbij voorziet David Hayter (Solid Snake in de Metal Gear Solid-games) de stem van het hoofdpersonage 'The Whisper', een dief en anarchist die moet te zien ontsnappen uit de stad.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ziet er vet uit. Ik heb net Bloodstained ROTN ontdekt op Xbox Gamepass wat ook een kickstarter project was. Ik denk dat ik hier in ga investeren in de vorm van een digitale voucher.

0

Ik doe niet aan Kickstarters, eerst zien, dan geloven.

0

Aanbevolen voor jou